DraftBooster logo

Draftbooster löser många av de problem du kan uppleva med en vedeldad braskamin

Draftbooster bidrar praktiskt till att lösa många av de större utmaningar som uppkommer genom vedeldade braskaminer. En genomförd undersökning bland våra kunder visar på detta.

Statistics from survey of challenges with stove before and after installing Draftbooster

Draftbooster är lätt att installera

Enligt flera av Draftbooster-användarna i undersökningen är Draftboostern lätt/mycket lätt att installera.

Statistics from survey shows how easy Draftbooster is to install

Användarnas erfarenheter

CASE: FREDRIK TORSTENSSON, VARBERG, SVERIGE

En braskamin ger ditt hem en CO2-neutral och billig värmekälla. Vad kan vara mysigare än att sitta framför en sprakande brasa och förlora dig själv i de dansande lågorna? Detta var just vad Torstensson familj drömde om när de köpte ett hus med en braskamin. Tyvärr var den braskaminen svår att tända och fyllde istället upp vardagsrummet med rök, och stod i vägen för familjens drömmar om en mysig brasa.

Klicka här för att läsa Fredrik Torstensson's berättelse.

CASE: LARS WILLEMAR, ODENSE, DANMARK

En braskamin är väldigt mysigt - men det är inte riktigt så mysigt när röken strömmar in i vardagsrummet, snarare än upp genom skorstenen. Detta var upplevelsen som Lars Willemar fick när han ersatte sin gamla braskamin. Lyckligtvis upptäckte han en lösning på problemet med en Draftbooster-rökgasfläkt.

Klicka här för att läsa Lars Willemars berättelse.

CASE: GEORG BØRRESEN, NORGE

En braskamin är lika med en mysig atmosfär och CO2-neutral uppvärmning, men den mysiga atmosfären kan snabbt försvinna om elden är svår att tända, och rök börjar sprida sig i vardagsrummet.Detta var just vad som hände pensionerade ministern Georg Børresen och hans fru i sitt hem i Østfold, Norge.

Klicka här för att läsa Georg Børresens berättelse.

Vis knapper
Skjul knapper