DraftBooster logo

Familjen Lyndsay från England installerade en braskamin i deras uterum 2018. Sedan installationen har de ständigt upplevt problem med den. Den korta skorstenen och de omgivande träden gjorde det svårt att tända och ofta kom rök ut i uterummet med obehag som följd.

Familjen valde att installera en Draftbooster - och omedelbart upplevde de en markant förbättring. Tändningen av braskaminen är nu mycket lättare. Draftboostern slås på med ett klick på fjärrkontrollen, varefter ett stabilt drag direkt skapas i skorstenen. Därmed kan eldstaden tändas helt utan problem och utan rök i uterummet. Fru. Lyndsay säger följande:

”Vi fick braskaminen installerad för några år sedan, och vi har alltid haft problem med upptändningen, och uterummet blev fyllt med rök, så när vi hörde talas om Draftbooster bestämde vi oss för att installera en. Braskaminen har sedan dess fungerat riktigt bra, och det har blivit mycket lättare att tända. Vi är mycket nöjda med det.
Om du också upplever problem med din eldstad på grund av otillräckligt skorstensdrag, är en Draftbooster lösningen för dig. Om du vill veta mer, kontakta din närmaste kaminbutik eller byggvaruhus. Läs mer på draftbooster.se
Vis knapper
Skjul knapper